PELABURAN UNIT TRUST - PELABURAN KWSP

Posted by Benjy Bloggerman Sabtu, 17 Jun 2017 0 comments
PELABURAN KWSP bermaksud, melaburkan 30% daripada baki simpanan asas Akaun 1 KWSP anda ke dalam PELABURAN UNIT TRUST bertujuan mendapatkan pulangan terbaik CARUMAN KWSP apabila anda bersara kelak. Saya sering terdengar orang berkata PELABURAN KWSP menguntungkan, tetapi apabila saya bertanya kepada mereka apakah maksud PELABURAN KWSP mereka senyap, ada yang pandang atas bawah tak kurang juga garu kepala malah ada juga yang senyum-senyum kambing (emm ... senyum-senyum kamping tu macam mana eahh ?)

Balang mana yang menjadi pilihan anda ?

BAGAIMANA INGIN MEMBUAT PELABURAN KWSP ?

Tunggu ! sebelum saya menjawab soalan cepu emas anda di atas, anda perlu tahu kelayakan untuk melabur dalam PELABURAN KWSP ini. Sesiapa sahaja yang mempunyai CARUMAN KWSP adalah layak untuk membuat PELABURAN KWSP dalam PELABURAN UNIT TRUST. Walaupun begitu ia berdasarkan kepada kelayakan mengikut umur serta jumlah simpanan asas dalam Akaun 1 KWSP anda. Aik ? ada syarat-syarat juga ke ? Yer ! .... ada.

Untuk mengetahui lebih lanjut syarat-syarat mengikut umur dan simpanan asas Akaun 1 KWSP anda, sila baca info daripada KWSP di sini -> [SYARAT]  Tetapi jika anda malas nak baca senang je, sila dapatkan penyata KWSP terkini anda, ambil gambar dan send WhatsApp ke 012-2116934 (Benjy) saya sedia membantu anda 24 jam 7 hari seminggu (emm ... betul ke si Benjy ni ?) Don't worried my friend (cakap english pula dia ni ...) anda boleh bertanya apa-apa saja soalan berkaitan PELABURAN KWSP kepada saya. Oh yer ... tahu tak anda bahawa kita juga boleh menyemak penyata KWSP kita melalui online ? Nak tahu caranya sila klik di sini -> [SEMAK PENYATA KWSP ONLINE]

OK apabila dah tahu syarat-syaratnya, jom kita lihat bagaiman caranya untuk anda membuat PELABURAN KWSP melalui PELABURAN UNIT TRUST.  

STEP 1 - Sediakan 1 salinan Kad Pengenalan.

STEP 2 - Tetapkan alamat surat-menyurat anda.

STEP 3 - Anda perlu tahu nama Majikan dan alamatnya.

STEP 4 - Call atau WhatsApp saya (Benjy) di no 012-2116934 untuk temujanji atau anda boleh juga join WhatsApp group PELABURAN UNIT TRUST untuk info-info pelaburan di sini -> 

STEP 4 adalah sangat penting kerana saya dapat menjelaskan kepada anda apa sebenarnya PELABURAN KWSP ini dan bagaimana ia memberikan pulangan terbaik kepada CARUMAN KWSP anda. Selain itu STEP 4 ini juga boleh memberi anda ruang untuk bertanyakan apa-apa sahaja soalan berkaitan PELABURAN UNIT TRUST kepada saya (jika lidah saya tergeliat pun tak apa ...)

Saya harap panduan ringkas yang saya berikan ini jelas dan mudah difahami oleh anda untuk membuat PELABURAN KWSP dan seterusnya memberi pulangan yang bermakna kepada anda . Mengikut rekod, PELABURAN UNIT TRUST mampu memberi pulangan diantara 9% hingga 11% setahun (ini bukan kadar tetap). Saya tahu anda berminat betul tak ? Lebih cepat anda melabur, lebih cepat anda mendapat pulangan. Jom ! Call atau WhatsApp saya sekarang (Benjy) di no 012-2116934. Terima kasih.

#pelaburanunittrust
#pelaburankwsp
TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: PELABURAN UNIT TRUST - PELABURAN KWSP
Ditulis oleh Benjy Bloggerman
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2017/06/pelaburan-unit-trust-pelaburan-kwsp.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada babab.net

Instead of using ads, I am having you mine for crypto currency to support this site. Here are your stats:

You can start or stop at anytime but please wait for some accepted hashes before you do.

Visit Coin Hive to learn more about how this works

Starting Point

Blog Benjy Blogger bermula secara rasminya pada 5 Feb 2012. Blog ini adalah kesinambungan daripada blog pertama Benjy di http://www.benjystanis.co.cc yang kini hanya tinggal kenangan, walaubagaimana pun anda masih boleh melayari blog tersebut. Blog Benjy Blogger bermula daripada 25,437,629 di Alexa Ranking dan Google PR 0. Terima kasih.
Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services
Active Search Results

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life. Thank you for coming to my blog.