ZAMRICH POWER COFFEE PRODUK KESIHATAN MENGUATKAN TENAGA BATIN LELAKI

Posted by Benjy Bloggerman Isnin, 19 November 2012 0 comments
Memang tidak dapat dinafikan bahawa ZAMRICH Power Coffee adalah produk minuman kesihatan yang boleh menguatkan tenaga batin lelaki. Salam sahabat kepada blogger, rakan-rakan dan pembaca blog Benjy. Nampaknya agak lama juga Benjy mendiamkan diri dalam penulisan blog bukan dah malas berceloteh tetapi keadaan yang kurang mengizinkan sejak akhir-akhir ini. Walaubagaimana pun itu bukanlah alasan kukuh untuk berdiam diri tetapi mungkin agak malas kerana diserang wabak ZAMRICH Power Coffee.

Gambar Sebenar Produk

Bulan lepas Benjy telah diperkenalkan dengan seorang usahawan muda pengasas kepada ZAMRICH Power Coffee  Perkenalan yang cukup santai di sebuah kedai mamak kawasan Puchong. Entah macam mana dalam pertemuan 4 mata yang dengan usahawan muda tersebut telah mewujudkan suasana menang-menang di mana Benjy telah menjadi rakan kongsi perniagaannya walaupun baru pertama kali bertemu. Sebenarnya Benjy segan juga menjadi rakan kongsi beliau kerana Benjy tidak menyumbangkan modal pun dalam business tersebut. Namun Benjy kembali tenang semula apabila beliau dan seorang lagi rakan kongsi memberikan Benjy tugas untuk online marketing produk minuman kesihatan tersebut.

Sebenarnya Benjy bukanlah hebat dalam online marketing namun pengalaman menyertai peraduan SEO daripada blogger Titan yang mengaku dirinya lelaki kacak (chiwahhh) memberi sedikit keyakinan kepada Benjy mempromosikan produk ZAMRICH Power Coffee secara online. Sebelum Benjy 'goreng' lagi ayat-ayat power, berikut adalah perkara-perkara yang perlu anda tahu tentang minuman kesihatan ZAMRICH Power Coffee  Kopi ini memang tidak dapat dinafikan sebagai produk yang perlu dinikmati oleh semua golongan lelaki. Selain daripada lelaki biasa, ia juga perlu dinikmati oleh lelaki perkasa dan lelaki hebat (perkasa !, hebat ! .... yang macam mana tu yer ?) Dengan tag linenya "The only coffee that lead to romance! " dan tag linenya yang agak kontrovosi "Pahit di mulut, sedap di ranjang" menjadikan ia minuman kesihatan yang lain daripada yang lain.

Kelebihan kopi ini dari segi kesihatan adalah, ia melancarkan peredaran darah sekaligus menyekat pemendapan kolestrol dalam saluran darah. Ia juga mampu meningkatkan metabolisma badan dan membakar lapisan lemak di badan. Jika diamalkan selalu ia boleh menghilangkan sakit kepala (migraine). Minuman kseihatan ini amat sesuai untuk lelaki yang sudah berkahwin. Bagi lelaki bujang Benjy no comment tetapi kalau nak minum juga, 'TERBAIKLAHHHH .... !' kerana minuman ini mampun menguatkan tenaga batin dengan pantas. Kopi ini mampu mengekalkan tenaga batin di tahap maksimum selama 3 hari berturut-turut. *AWAS ! Anda tidak digalakkan membaca ayat yang bergaris ini* 'Alat sulit kekal tegang walaupun selepas terpancut ketika mengadakan hubungan seks dengan pasangan' *AWAS ! Anda tidak digalakkan membaca ayat yang bergaris ini*

ZAMRICH Power Coffee di pek dalam 25 gram sepeket dan setiap hidangan anda hanya memerlukan 5 gram sahaja. Ini bermaksud 1 peket boleh digunakan untuk 5 hidangan. Tidak mempunyai campuran gula dan krim bagi mengekalkan khasiat yang maksimum. Walaubagaimana pun anda boleh mencampurkan gula atau krim dalam hidangan anda. Golongan hawa juga boleh menimaktinya tetapi tidak sesuai untuk wanita mengandung. Produk halal, buatan Malaysia dan menggunakan ekstrak herba dan kopi yang bermutu tinggi.  Untuk maklumat lanjut dan tempahan sila klik DISINI atau klik banner header di atas untuk ke sale page produk ini.

Benjy juga sudah meminumnya dan hasilnya em .... 'no comment' ha..ha..ha..ha..ha.. (hanya jouhari mengenal manikam) Lelaki perkasa dan lelaki hebat rugi jika tidak menikmatinya begitu juga pasangan suami isteri. Minuman kesihatan ini bukan sahaja menguatkan tenaga batin tetapi ia mampu mengatasi jangkaan yang anda harapkan, PERCAYALAH ! "Hendak seribu daya, tak nak seribu dalih" - Benjy, melihat sebuah kehidupan dari sudut yang sungguh berbeza.
TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: ZAMRICH POWER COFFEE PRODUK KESIHATAN MENGUATKAN TENAGA BATIN LELAKI
Ditulis oleh Benjy Bloggerman
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2012/11/zamrich-power-coffee-produk-kesihatan.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada babab.net

Instead of using ads, I am having you mine for crypto currency to support this site. Here are your stats:

You can start or stop at anytime but please wait for some accepted hashes before you do.

Visit Coin Hive to learn more about how this works

Starting Point

Blog Benjy Blogger bermula secara rasminya pada 5 Feb 2012. Blog ini adalah kesinambungan daripada blog pertama Benjy di http://www.benjystanis.co.cc yang kini hanya tinggal kenangan, walaubagaimana pun anda masih boleh melayari blog tersebut. Blog Benjy Blogger bermula daripada 25,437,629 di Alexa Ranking dan Google PR 0. Terima kasih.
Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services
Active Search Results

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life. Thank you for coming to my blog.