CERITA LUCAH ? ... CERITA LUCAH DAN VIDEO LUCAH DI INTERNET

Posted by Benjy Bloggerman Sabtu, 14 Julai 2012 0 comments
Banyak sungguh cerita lucah di internat tidak kira apa bahasanya tetapi yang pastinya ia memang banyak. Salam sahabat kepada blogger, rakan-rakan dan pembaca semua. Sejak kebelakangan ini Benjy memang kurang aktif menulis blog sejak terlibat dengan satu projek maya dan kini telah menyambung pelajaran semula di Open University Malaysia (OUM). Namun apabila sesekali melawat blog sendiri, Benjy agak terkejut melihat blog Benjy ... bukannya terkejut apa tetapi trafiknya menjunam sungguh mengejutkan. Kalau dulu sehari traffic ke blog Benjy boleh maintain 1,000++ UV sehari tetapi kini hanya dalam lingkungan 450 - 550 sahaja UV sehari. Walaupun Benjy gembira sedikit kerana kekuatan SEO blog ini masih lagi ada walaupun post ini merupakan post ke-2 Benjy untuk bulan Julai 2012 ini.

Mengapa Google membiarkan gambar ini tersebar di internet ?

Cerita lucah ! ... apa ! ... biar betul ! ... itulah perkataan yang terkeluar dari mulut Benjy bila melihat statistik di Google Analytic. Benjy betul-betul terkejut kerana keyword itulah yang mendonimasi carian orang ramai ke blog Benjy. Aduhh ! ... adakah blog Benjy ini berstatus 18SX ? Rasa malu pun ada, rasa happy pun ada namun Benjy segan juga kalau isteri tahu traffic ke blog Benjy bersandarkan kepada kekuatan keyword tersebut. Mujurlah isteri Benjy minat bercucuk tanam di facebook je he..he..he.. Mengikut kajian yang Benjy lakukan secara rambang, keyword tersebut merupakan carian yang paling laris di internet Malaysia. Hampir setiap hari carian tersebut di googel kan oleh peminat-peminat gren 18SX ni.

Selain daripada keyword cerita lucah, blog Benjy juga dihujani dengan keyword cerita seks aduhh ! ... kira salam tu kan. Ada juga keyword yang mencari video lucah. Tak tahulah adakah blog Benjy ini masih relevant lagi sebagai blog yang melahirkan pemikiran di luar kotak ataupun sudah beralih ke blog berstatus 18SX. Kini Benjy sedang berkira-kira untuk melepaskan blog ini jika keyword tersebut masih lagi menjadi duri dalam daging kerana Benjy takut di kritik satu hari nanti kerana blog Benjy berbau 18SX. Projek Maya Benjy sedang berjalan lancar dan kemungkinan besar tidak lama lagi Benjy akan menghasilkan blog tentangnya projek tersebut. Mungkin juga Benjy akan mewujudkan blog khas OUM Benjy sebagai medium sosial networking dikalangan student-student seangkatan dengan Benjy. Bagi blog benjyblogger ini, ia dalam pemerhatian dan jika tiada tanda-tanda positif keyword cerita lucah hilang dari statistik blog ini, kemungkinan besar alamat URL ini tidak akan diperbaruhi di tahun hadapan. "Kadang-kadang kita terpaksa mengorbankan satu benda yang kita sayang untuk sesuatu kebaikkan" - Kata Benjy melihat sebuah kehidupan dari sudut yang sungguh berbeza.

TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: CERITA LUCAH ? ... CERITA LUCAH DAN VIDEO LUCAH DI INTERNET
Ditulis oleh Benjy Bloggerman
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2012/07/cerita-lucah-cerita-lucah-dan-video.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada Ping Busuk

Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life. Thank you for coming to my blog.