CARA MENAIKKAN TRAFIK BLOG - KERJASAMA STRATEGIK DENGAN BENJY BLOGGER

Posted by Jongotai Selasa, 17 Julai 2012 0 comments
Nak tahu cara menaikkan trafik blog ? jika anda seorang otai blogger dan pakar SEO rasanya atikel ini 100% tidak sesuai dengan anda. Tetapi bagi yang baru berjinak-jinak dengan blog dan ingin mendapatkan trafik masuk ke blog anda, mungkin kerjasama strategik dengan Benjy Blogger sangat berguna untuk anda. Salam sahabat kepada blogger, rakan-rakan dan pembaca semua. Sebenarnya hasrat ini telah lama Benjy fikirkan cuma agak malas mengarang sebuah entry je. Entah kenapa hari ini rajin pula nak mengetuk papan keyboard.
Sumber Gambar : Google Search


Kerjasama ini sungguh mudah, hanya beberapa langkah sahaja anda dapat mempromosikan samaada blog peribadi, blog perniagaan ataupun laman web anda melalui laman web sosial paling popular Facebook. Tiada bayaran dikenakan cuma Benjy kenakan beberapa syarat sahaja. Jangan risau syaratnya sungguh mudah, tidak perlu bancuh simen ataupun tebang pokok kayu balak tetapi syaratnya semuda A, B dan C percayalah ! Selain itu kerjasama ini dijamin sepanjang hayat selagi blog Benjy hidup di internet. 

"NAK TAHU CARA MENAIKKAN TRAFIK BLOG MELALUI FACEBOOK ?
SILA KLIK SINI UNTUK MENDAPAT SCRIPT BERKUASA YANG BOLEH
MENYEDUT TRAFIK KE BLOG ANDA"

Selepas sahaja anda memenuhi syarat-syarat mudah Benjy, anda akan diberikan sebuah script untuk di letakkan di blog anda. Script ini sungguh berkuasa untuk menarik trafik daripada Facebook sehingga beribu-ribu limen. Script rahsia ini memang ada dijual dipasaran tetapi Benjy bermurah hati untuk membantu anda yang memerlukannya secara percuma. Tetapi ingat ini hanya untuk blogger yang betul-betul nak menaikkan trafik blog mereka sahaja, bagi yang sekadar melepaskan batuk di tangga, mungkin anda perlu fikirkan 2-3 kali sebelum menyertai kerjasama strategik ini. "Tiada yang lebih menyeronokkan selain ianya diberikan secara percuma" kata Benjy - Melihat sebuah kehidupan dari sudut yang sungguh berbeza.

"NAK TAHU CARA MENAIKKAN TRAFIK BLOG MELALUI FACEBOOK ?
SILA KLIK SINI UNTUK MENDAPAT SCRIPT BERKUASA YANG BOLEH
MENYEDUT TRAFIK KE BLOG ANDA"

TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: CARA MENAIKKAN TRAFIK BLOG - KERJASAMA STRATEGIK DENGAN BENJY BLOGGER
Ditulis oleh Jongotai
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin menyalin, samaada sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2012/07/cara-menaikkan-trafik-blog-kerjasama.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada babab.net

Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services
Active Search Results

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life.

I'm not responsible for any harm due to using any information in this blog. All information in this blog remain as information and please get advisable from professional person before acts on it.
Thank you for coming to my blog.