MEMOHON MENYERTAI PROJEK 100 BLOGGER KEPADA BRO FRAMESTONE

Posted by Jongotai Ahad, 6 Mei 2012 1 comments
Benjy baru sahaja memohon untuk menyertai Projek 100 Blogger kepada Bro Framestone semoga diterima hendaknya. Salam sahabat kepada blogger, rakan-rakan dan pembaca semua. Bagi yang suda tahu berkenaan projek ini, mungkin Benjy Blogger agak terlambat untuk memohon projek ini tetapi, bagi yang belum tahu lagi ada baiknya anda membaca entry ini sehingga ke hujungnya kerana ia mungkin membantu anda selepas ini. Betul ! ... ia akan memberikan peluang kepada anda untuk memperolehi sedikit pendapatan melalui blog anda sekiranya anda berjaya di terima menyertai Projek 100 Blogger oleh Bro Framestone ini. Percayalah ! Pepatah ada berkata "yang bulat tidak datang bergolek, yang nipis tidak datang melayang" ia sama juga dengan rezeki dan kejayaan, kita perlu berusaha untuk mencapainya kerana tiada magik yang boleh membantu untuk mencapai tujuan tersebut.



Kelebihan Projek 100 Blogger Daripada Bro Framestone

Blog yang terpilih berpeluang diperkenalkan kepada mana-mana syarikat yang berminat untuk menyiarkan iklan mereka di blog anda seterusnya dibayar sebagaimana perjanjian yang telah dipersetujui. Namun syarat-syarat yang ditetapkan oleh Bro Framestone agar ketat, ia bertujuan hanya blog-blog bermutu sahaja layak menyertai projek ini. Benjy blogger juga terpaksa menunggu sehingga akhir April 2012 untuk memajukan permohonan menyertai Projek ini kerana sebelum itu Benjy Blogger tidak layak menyertainya kerana kekurangan traffic. Berikut adalah syarat-syarat untuk menyertai Projek 100 Blogger ini :

1. Mempunyai 500 UV traffic sehari (Minimum)
2. Setiap blog post mendapat sekurang-kurangnya 5 - 10 komen (Minimum)
3. Bukan blog copy paste, politik atau menyentuh isu-isu sensintif dan keterlaluan
4. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
5. Blog diupdate sekurang-kurangnya 4 kali seminggu.
6. Duduk di Malaysia dan warganegara Malaysia.
7. Sanggup memberi komitment kepada projek 100 blogger.
8. Keutamaan kepada blog yang ber'niche' kekeluargaan, remaja perempuan (personal), remaja lelaki (personal), teknologi, keusahawanan, makanan.

Sila Baca Post Asal Projek 100 Blogger daripada Bro Framestone di SINIJika anda memenuhi syarat-syarat ini anda bolehlah membuat permohonan untuk menyertai projek 100 blogger di link INI.

Screen Shot Benjy Blogger April 2012
Daily Traffic Benjy Blogger

Overall April 2012

 "Semoga permohonan Benjy Blogger diterima hendaknya" kata Benjy - Melihat sebuah kehidupan dari sudut yang sungguh berbeza.   

TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: MEMOHON MENYERTAI PROJEK 100 BLOGGER KEPADA BRO FRAMESTONE
Ditulis oleh Jongotai
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin menyalin, samaada sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2012/05/memohon-menyertai-projek-100-blogger.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada babab.net

Perjalanan Ku

Starting Point

Blog Benjy Blogger bermula secara rasminya pada 5 Feb 2012. Blog ini adalah kesinambungan daripada blog pertama Benjy di http://www.benjystanis.co.cc yang kini hanya tinggal kenangan, walaubagaimana pun anda masih boleh melayari blog tersebut. Blog Benjy Blogger bermula daripada 25,437,629 di Alexa Ranking dan Google PR 0. Terima kasih.
Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services
Active Search Results

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life.

I'm not responsible for any harm due to using any information in this blog. All information in this blog remain as information and please get advisable from professional person before acts on it.
Thank you for coming to my blog.