HAFIZ JUARA KONSERT AKHIR MANIA

Posted by Jongotai Ahad, 20 Mei 2012 0 comments
Hafiz juara konsert akhir Mania dan berjaya merangkul RM 500 ribu. Salam sahabat kepada blogger, rakan-rakan, pembaca dan peminat hiburan tanah air sekalian. Persaingan konsert akhir Mania memang mendebarkan kerana kesemua artis-artis yang bertanding hebat-hebat belaka. Memandangkan program Mania ini adalah rancangan realiti maka, artis yang mempunyai ramai peminat dan peminat yang sanggup mengeluarkan wang poket mereka sendiri untuk membuang undian melalui SMS pasti idola mereka berjaya memenangi pertandingan ini. Buat sulung kali rancangan Mania ini dipertandingkan, Hafiz berjaya membuktikan bahawa bukan sahaja bakat yang ada padanya tetapi beliau juga membuktikan bahawa dia juga mempunyai ramai peminat dan sokongan peminat itulah menjulangnya menjadi juara Mania yang pertama.


Sumber Gambar : Google Search


Keputusan penuh konsert akhir Mania adalah :

Juara Mania Pertama - Hafiz, membawa pulang wang tunai RM 500,000

Naib Juara - Stacy, membawa pulang wang tunai RM 200,000

Ketiga - Jacqlin Victor, membawa pulang wang tunai RM 100,000

Kategori Empire di sandang oleh Ahmad Dhani kerana membawa Hafiz menjuarai Mania yang pertama. Beliau yang berasal daripada Indonesia juga berjaya membawa pulang hadiah wang tunai berjumlah RM 300,000.

Konsert akhir Mania ini juga di hiburkan dengan penampilan Datuk Siti Nurhaliza dan Kumpulan Wings. Sememangnya pemilihan Hafiz sebagai juara konesrt akhir Mania memang tepat dan nampaknya rezekinya pada tahun 2012 ini semakin bertambah bermula dari Juara Lagu, Penyanyi Lelaki Popular dan kini Juara Mania. "Tahniah kepada Hafiz dan juga peminat-peminatnya" daripada Benjy - Melihat sebuah kehidupan dari sudut yang sungguh berbeza.

TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: HAFIZ JUARA KONSERT AKHIR MANIA
Ditulis oleh Jongotai
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin menyalin, samaada sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2012/05/hafiz-juara-konsert-akhir-mania.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada babab.net

Perjalanan Ku

Starting Point

Blog Benjy Blogger bermula secara rasminya pada 5 Feb 2012. Blog ini adalah kesinambungan daripada blog pertama Benjy di http://www.benjystanis.co.cc yang kini hanya tinggal kenangan, walaubagaimana pun anda masih boleh melayari blog tersebut. Blog Benjy Blogger bermula daripada 25,437,629 di Alexa Ranking dan Google PR 0. Terima kasih.
Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services
Active Search Results

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life.

I'm not responsible for any harm due to using any information in this blog. All information in this blog remain as information and please get advisable from professional person before acts on it.
Thank you for coming to my blog.