• Nikmatilah panoramah indah di Kolam Air Panas Poring Ranau hanya 2 KM daripada Rumah Penginapan Nampasan.
***

DAPATKAN VIDEO LUCAH PERCUMA DI SINI

Posted by Benjy Bloggerman Khamis, 24 Mei 2012 0 comments
Kopi Power
Dapatkan video lucah percuma di sini ! Video lucah artis Malaysia terkini ! Langanan percuma video lucah untuk sebulan ! Video lucah percuma tidak perlu kad kredit ! dan macam-macam lagi bunyi iklan yang nampaknya semakin banyak di internet. Salam sahabat kepada blogger, rakan-rakan dan pembaca sekalian.
Photobucket
Sejak sebulan dua ini Benjy sering terjumpa iklan-iklan sebegini di sidebar beberapa laman web dan blog Malaysia. Walaupun jumlahnya masih sedikit tetapi Benjy percaya jika dibiarkan ia akan menjadi bukit, tak tahulah bukit apa, tak kisahlah janji bukit. Keadaan ini amat membimbangkan kerana ia boleh dan telahpun mempengaruhi anak-anak muda terutamanya yang masih bersekolah.

Sekadar Gambar Hiasan
Sumber : Google Search

Benjy tertanya-tanya juga adakah sebuah perisian sebagai filter untuk menapis video lucah ini. Benjy maksudkan sebuah perisian yang boleh di install ke dalam PC terutamanya PC di rumah. Dengan cara ini ibubapa tidak risau jika membiarkan anak-anak mereka melayari internet. Benjy berpendapat sepatutnya penyedia OS (operation system) memasukkan perisian tersebut ke dalam produk mereka. Apa yang lebih membimbangkan lagi ialah, sekarang ni sudah banyak OS yang dikeluarkan malah ia boleh di install masuk ke dalam telefon pintar dan tablet. Benjy rasa inilah kesilapan besar pengeluar OS yang tidak mereka sedari.

beberapa minggu lalu Benjy terkejut apabila membaca cerita daripada sebuah blog menyatakan ada seorang kanak-kanak berusia 5 tahun ketagih menonton video lucah. Aduhh ! ... apa dah jadi ni, baru berusia 5 tahun sudah jadi macam tu. Harap-harap tak ada kes budak 5 tahun rogol wanita 20 tahun, kalau ada kes macam tu mesti gempar seluruh alam semesta, bukan sahaja di Malaysia atau di dunia malah alien kat planet Marikh pun terkejut mendengarnya. "Diharapkan satu hari nanti semoga insan-insan yang bijak pandai dapat menyelesaikan masalah video lucah percuma di internet" kata Benjy - Melihat sebuah kehidupan dari sudut yang sungguh berbeza.  


Kopi Power


TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: DAPATKAN VIDEO LUCAH PERCUMA DI SINI
Ditulis oleh Benjy Bloggerman
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2012/05/dapatkan-video-lucah-percuma-di-sini.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada Ping Busuk

Perjalanan Ku

Starting Point

Blog Benjy Blogger bermula secara rasminya pada 5 Feb 2012. Blog ini adalah kesinambungan daripada blog pertama Benjy di http://www.benjystanis.co.cc yang kini hanya tinggal kenangan, walaubagaimana pun anda masih boleh melayari blog tersebut. Blog Benjy Blogger bermula daripada 25,437,629 di Alexa Ranking dan Google PR 0. Terima kasih.
Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life. Thank you for coming to my blog.