BLOG CONTEST SEO LELAKI KACAK - RAHSIA JOMKONGSISTORY[DOT]COM TERBONGKAR

Posted by Benjy Bloggerman Selasa, 15 Mei 2012 0 comments
Rahsia 'Lelaki Kacak' iaitu penulis blog Jomkongsistory[dot]com yang kini mendahului lain-lain peserta dalam contest blog SEO keyword 'Lelaki Kacak' terbongkar. Salam sahabat kepada blogger, rakan-rakan dan pembaca semua. Perbualan Benjy dengan penulis blog Jomkongsistory[dot]com dalam beberapa jam telah memerangkap beliau dan akhirnya terlajak kata memberi tahu rahsia SEO menggunakan kata kunci tersebut.

Apa yang menaikkan semangat Benjy ialah apabila dia berkata entry Benjy bertajuk Lelaki Kacak Test Power Pertama juga adalah hebat walaupun kini di page #4 Google Search.




Benjy : Apa perasaan anda sehingga hari ini masih mengunguli #1 di Google Search ?

Jomkongsistory[dot]com : Rasa hebat ... emmm kenapa kau jealous ke ? ... 

Benjy : Tak adalah jealous ... sikit-sikit adalah. Tetapi orang kata kau beli keyword 'Lelaki Kacak' tu kat Google ? Betul ke ?

Jonkongsistory[dot]com : Yes ! so what ? ... salah ke aku beli kalau aku ada duit ? kau mampu ke ?

Benjy : Saya tak mampu bro. Tetapi nak tanyalah berapa harga keyword 'Lelaki Kacak' yang engkau beli kat Google tu ? ... mahal ke ?

Jonkongsistory[dot]com : Taklah mahal sangat ... emmm adalah dalam USD 500.00 sehingga 30 Jun 2012. 

Benjy : Kalau sanggup beli USD 500.00 kat Google, kenapa theme blog engkau simple je ? tak mampu nak beli theme yang mahal dan menarik ke ?

Jonkongsistory[dot]com : Buat apa nak beli theme yang mahal kalau theme Forblogger.net dah cukup hebat. (Rahsia pertama terbongkar)

Malangnya perbualan ini terputus kerana Benjy terjaga dari tidur. Aisemennn ... Benjy mimpi rupanya. Harap-harap malam esok mimpi lagi dengan Jomkongsistory[dot]com untuk mengcungkil rahsianya yang seterusnya. Munkin anda juga berminat membaca beberapa entry Benjy tentang lelaki kacak di bawah :


Cerita ini adalah sebuah kisah kekecewaan Skuad Hoki Malaysia dalam kelayakan Olimpik London 2012. Pasukan Hoki Malaysia terpaksa akur dengan Ireland 1 - 1 untuk bertemu dengan Korea Selatan di Final. Namun kekecewaan tersebut terubat sedikit ketika membelasah Russia 6 - 1 untuk perebutan tempat 3/4. Apa pun Benjy tetap memuji kehebatan dan semangat mereka. Anda boleh melihat keputusan penuh yang melibatkan Pasukan Hoki Malaysia di Link di atas.


Sebenarnya tajuk entry ini tiada kena mengena dengan isinya. Sebenarnya entry ini banyak mengisahkan perjalanan Benjy menyertai kontest SEO keyword Lelaki Kacak anjuran Titan. Nampak gayanya kuasa SEO Benjy tidak sampai ke mana kerana kedudukan tertinggi entry Benjy hanya mampu sampai ke page #2 sahaja, tak mampu nak jejak kaki ke page #1. Terkini blog Benjy menduduki page #4. Apa-apa pun kira OK lah tu kan ... hahaha



TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: BLOG CONTEST SEO LELAKI KACAK - RAHSIA JOMKONGSISTORY[DOT]COM TERBONGKAR
Ditulis oleh Benjy Bloggerman
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2012/05/blog-contest-seo-lekaki-kacak-rahsia.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada babab.net

Perjalanan Ku

Starting Point

Blog Benjy Blogger bermula secara rasminya pada 5 Feb 2012. Blog ini adalah kesinambungan daripada blog pertama Benjy di http://www.benjystanis.co.cc yang kini hanya tinggal kenangan, walaubagaimana pun anda masih boleh melayari blog tersebut. Blog Benjy Blogger bermula daripada 25,437,629 di Alexa Ranking dan Google PR 0. Terima kasih.
Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services
Active Search Results

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life. Thank you for coming to my blog.