'SEX GAY' DI KALANGAN LELAKI KACAK

Posted by Benjy Bloggerman Selasa, 10 April 2012 0 comments
Kopi Power
Sex gay di kalangan lelaki kacak nampaknya semakin 'panas', lagi 'panas' daripada cerita janda dan gadis-gadis 'bergetah'. Salam sahabat kepada blogger, rakan-rakan dan pembaca semua. Pengalaman yang cukup menyeramkan dan mengerikan dilalui oleh Benjy apabila 'diayat' oleh seorang handsome boy di salah sebuah hotel terkemuka di ibu kota. Benjy pergi ke hotel tersebut atas urusan kerja untuk membuat tinjauan sebelum peserta utama datang menginap yang juga atas tujuan kerja nasional. Ketika berbual dengan beberapa petugas di hotel tersebut tiba-tiba ada seorang jejaka kacak join group kita orang untuk perbincangan. Lama kelemahan jejaka tersebut yang juga petugas di hotel tersebut tiba-tiba je agak mesra dengan Benjy. "En. Benjy boleh saya minta nombor H/P ? ... bukan apa kalau ada masalah senang saya nak contact" Mohon jejaka tersebut memberi penjelasan. Tak sangka dengan memberi nombor tersebut ia menjadi igauan kepada Benjy, ... aduh ! ngerinya lagi menyeramkan.

Sekadar Gambar Hiasan
Sumber Gambar : Google Search


Sebeum Benjy cerita lebih lanjut pengalaman Benjy 'diayat' jejaka kacak, baru-baru ini Benjy amat terkejut apabila membaca satu artikel bahawa, sex gay di kalangan lelaki kacak semakin berleluasa terutamanya di ibu kota dan negeri-negeri yang maju seperti Kuala Lumpur, Penang, Selangor, Johor Bahru dan tidak terkecuali Sarawak. Pada mulanya Benjy tertanya-tanya juga kenapa gejala ini mempunyai peratus yang besar di neger-negeria yang disebutkan itu. Mengikut artikel tersebut, keadaan ini berlaku disebabkan oleh pengaruh daripada luar negara. Namun perkara utama yang tidak boleh diubah ialah sifat naluri dalaman mereka yang betul-betul menyukai sesama lelaki. Bermula daripada situ serta didikan agama yang tidak seberapa semua pengabungan faktor-faktor ini menjurus kepada tingkah laku negatif ini. Sebagai lelaki normal seperti Benjy, adalah sukar memahami isi hati mereka dan mengapa mereka menjadi sedemikian rupa.

Benjy memohon maaf sekiranya Benjy mengeluarkan ayat-ayat berbau lucah kerana tanpa meluahkan sedemikian agak sukar Benjy hendak menjelaskan sesuatu. Hubungan sex gay di kalangan lelaki kacak, macam mana hubungan tu yer ? ... Kalau hubungan antara lelaki dan wanita, Benjy boleh bayangkan lagi tetapi jika lelaki dengan lelaki, macam mana pula ? Benjy memang tidak dapat membayangkannya. Selain itu faktor persekitaran seperti keadaan bandar besar yang dipenuhi dengan aktiviti sosial tanpa batasan juga memungkin hubungan ini berlaku. Mujurlah ketika Benjy sampai ke Kuala Lumpur dahulu Benjy telah berkahwin, kalau tidak mungkin Benjylah 'Raja Gay' ..ha..ha..ha.. (ini hanya gurauan OK..)

Berbalik kepada pengalam Benjy kena 'ayat' jejaka kacak itu, kisah ini berlaku pada tahun 2004 ketika itu Benjy bertugas di Taiping tetapi datang ke Kuala Lumpur atas tugas nasional. Pada masa itu Benjy masih bujang lagi, mungkin kacak kot masa tu ... he..he..he.. (Benjy ni macam 'masuk guna angkat sendiri pula')  Selepas memberikan nombor H/P selang beberapa jam lelaki kacak itu pun menelefon Benjy. Perkara pertama yang dia tanya, dia nak ajak Benjy makan malam kalau Benjy free. Mulanya Benjy tiada syak apa-apa namun Benjy menolak kerana ingin berehat malam itu. Selang sejam dia call lagi kali ini agak drastik sikit, dia berkata minta alamat tempat tinggal Benjy di KL nanti dia datang nak makan malam di kawasan berdekatan. Benjy kata tak payah sebab Benjy tinggal dalam Kem Tentera malas nak keluar sebab MP selalu periksa.

Masuk kali ke-3 dia call, yang ini memang tak boleh tahan. Tanpa segan silu dia terus terang dia suka dengan Benjy. Benjy terdiam dekat seminit tak berkata di telefon last sekali Benjy press disconnect button. Namun lelaki kacak itu tidak putus asa dia tetap call berulang-ulang kali tetapi Benjy tak jawab. Akhirnya Benjy terus off H/P dan berfikir sejenak apalah salah Benjy sehingga ganguan seksual ini menyerang Benjy. Nampaknya cara gay 'mengayat' lelaki lebih dashyat berbanding cara lelaki kacak 'mengayat' seorang wanitah 'bergetah'. "Ini adalah kisah benar, bukan rekaan semata-mata" kata Benjy - Melihat sebuah kehidupan dari sudut yang sungguh berbeza.



TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: 'SEX GAY' DI KALANGAN LELAKI KACAK
Ditulis oleh Benjy Bloggerman
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2012/04/sex-gay-di-kalangan-lelaki-kacak.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada Ping Busuk

Perjalanan Ku

Starting Point

Blog Benjy Blogger bermula secara rasminya pada 5 Feb 2012. Blog ini adalah kesinambungan daripada blog pertama Benjy di http://www.benjystanis.co.cc yang kini hanya tinggal kenangan, walaubagaimana pun anda masih boleh melayari blog tersebut. Blog Benjy Blogger bermula daripada 25,437,629 di Alexa Ranking dan Google PR 0. Terima kasih.
Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life. Thank you for coming to my blog.