SKUAD HOKI MALAYSIA KEKAL LELAKI KACAK

Posted by Jongotai Jumaat, 16 Mac 2012 0 comments
Kekal sebagai lelaki kacak walaupun tumpas 2-3 kepada pasukan Hoki Korea Selatan. Salam sahabat kepada blogger, rakan-rakan dan pembaca semua. Skuad Hoki Malaysia tetap mempunyai peluang layak ke Olimpik London 2012 walaupun mereka tewas 2-3 kepada Korea Selatan pada perlawanan kelayakan Olimpik yang diadakan di Dublin, Ireland. Selepas 4 perlawanan Skuad Hoki Malaysia berada dalam kedudukan ke-3 dibelakang Korea Selatan dan Ireland. Walaubagaimanapun, Skuad Hoki Malaysia berpeluang berentap untuk kedudukan 1 dan 2 jika berjaya menewaskan Ireland dalam perlawanan terakhir yang dijadualkan berlangsung pada 17 Mac 2012 jam 9.00 pm waktu Malaysia.
Sumber Gambar : Google Search


Sebelum itu semua lelaki kacak yang berada dalam Skuad Hoki Malaysia berjaya menumpaskan pasukan Chile 5 - 1 dalam perlawanan pertama, menumpaskan Rusia 6 - 2 dalam perlawanan kedua dan menang 5 - 1 ke atas pasukan Ukrain sebelum tewas kepada Korea Selatan. Mengikut ranking FIH, Skuad Hoki Malaysia kini berada di ranking ke-13 dunia agak baik jika dibandingkan dengan Skuad Bolasepak Malaysia.

Diharapkan lelaki kacak yang mewakili Skuad Hoki Malaysia berjaya menundukkan pasukan Ireland yang berada di kedudukan ke-16 ranking dunia. Walaupun begitu Skuad Hoki Malaysia tidak boleh memandang rendah pasukan Ireland kerana sebelum ini Ireland seri 1 - 1 dengan pasukan Korea Selatan. Jika Skuad Hoki Malaysia layak ke Olimpik London 2012 ia sedikit sebanyak mengubat luka penyokong Harimau Muda A yang gagal layak ke temasya Olimpik 2012 sebelum ini.

Cabaran SEO Lelaki Kacak ini dianjurkan oleh Earncent.com dan ditaja oleh SEO Apps, Muaz Lelaki Kacak, Ohcikgu.com, BloggerWanita.com, Cyza Sector,LelakiAcai.com Sabreehussin dot com, Abrablog.com dan AhmadFaizal.com kata Benjy - Melihat sebuah kehidupan dari sudut yang sungguh berbeza.

TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: SKUAD HOKI MALAYSIA KEKAL LELAKI KACAK
Ditulis oleh Jongotai
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin menyalin, samaada sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2012/03/skuad-hoki-malaysia-kekal-lelaki-kacak.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada babab.net

Perjalanan Ku

Starting Point

Blog Benjy Blogger bermula secara rasminya pada 5 Feb 2012. Blog ini adalah kesinambungan daripada blog pertama Benjy di http://www.benjystanis.co.cc yang kini hanya tinggal kenangan, walaubagaimana pun anda masih boleh melayari blog tersebut. Blog Benjy Blogger bermula daripada 25,437,629 di Alexa Ranking dan Google PR 0. Terima kasih.
Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services
Active Search Results

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life.

I'm not responsible for any harm due to using any information in this blog. All information in this blog remain as information and please get advisable from professional person before acts on it.
Thank you for coming to my blog.