LELAKI KACAK KECEWA TERSINGKIR KE OLIMPIK LONDON 2012

Posted by Jongotai Isnin, 19 Mac 2012 0 comments
Sekumpulan lelaki kacak kecewa tersingkir ke Olimpik London 2012. Salam sahabat kepada blogger, rakan-rakan, pembaca dan peminat sukan tanah air. Itulah ungkapan yang Benjy gambarkan kepada Skuad Hoki Olimpik 2012 Malaysia apabila tersingkir dalam saingan kelayakan hoki Olimpik 2012 apabila dipaksa seri dengan pasukan Ireland 1 - 1. Walaupun berjaya membelasah Rusia 6 - 1 dalam perebutan kedudukan ke-3 dan ke-4 namun ia tidak membawa apa-apa makna. Nampaknya Skuad Hoki Olimpik 2012 Malaysia tidak bernasib baik tahun ini walaupun mempunyai barisan yang cukup kental dan hebat.

Sumber Gambar : Google Search

Dalam sukan kadang-kadang lelaki kacak terpaksa menerima hakikat bahawa 99% adalah usaha tetapi 1% takdir adalah daripada Tuhan. Kerana 1% itulah yang akan melengkapkan kejayaan 100% sesebuah pasukan. Keputusan keseluruhan pusingan kelayakan melibatkan Skuad Hoki Olimpik 2012 Malaysia seperti berikut :

Malaysia (5) vs (1) Chile

Malaysia (6) vs (2) Russia

Ukraine (1) vs (5) Malaysia

Malaysia (2) vs (3) South Korea

Ireland (1) vs (1) Malaysia


 (Perebutan kedudukan 3/4)

Malaysia (6) vs (1) Russia

Pada Benjy pemain-pemain hoki Malaysia masih tetap lelaki kacak kerana masih berada dalam rangkin ke-13 dunia. Diharapkan Malaysia dapat memperbaiki kelemahan yang ada bukan sahaja untuk kejohanan dunia dan Olimpik 2016 tetapi, memperbaiki ranking dunia untuk berada dalam Top 10 pasukan terbaik dunia. "Syabas, anda tetap kekal lelaki kacak" kata Benjy - Melihat sebuah kehidupan dari sudut yang sungguh berbeza.


TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: LELAKI KACAK KECEWA TERSINGKIR KE OLIMPIK LONDON 2012
Ditulis oleh Jongotai
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin menyalin, samaada sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2012/03/lelaki-kacak-kecewa-tersingkir-ke.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada babab.net

Perjalanan Ku

Starting Point

Blog Benjy Blogger bermula secara rasminya pada 5 Feb 2012. Blog ini adalah kesinambungan daripada blog pertama Benjy di http://www.benjystanis.co.cc yang kini hanya tinggal kenangan, walaubagaimana pun anda masih boleh melayari blog tersebut. Blog Benjy Blogger bermula daripada 25,437,629 di Alexa Ranking dan Google PR 0. Terima kasih.
Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services
Active Search Results

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life.

I'm not responsible for any harm due to using any information in this blog. All information in this blog remain as information and please get advisable from professional person before acts on it.
Thank you for coming to my blog.