LELAKI KACAK DALAM CERITA LUCAH

Posted by Benjy Bloggerman Sabtu, 17 Mac 2012 0 comments
Betul ke lelaki kacak selalu dikaitkan dengan filem dan cerita lucah ? Salam sahabat kepada blogger, rakan-rakan dan pembaca semua. Jangan salah faham, Benjy bukanlah pengemar cerita-cerita lucah jauh sekali filem lucah. Namun ada kabar-kabar angin yang Benjy dengar kononnya jejaka-jejaka kacak ada juga daripada Malaysia terlibat dalam pembikinan filem-filem lucah ? betul ke tu ? Sejauh mana kebenarannya Benjy tidak pasti, nama pun kabar angin yer tak ?. Bagi mencari kebenarannya, Benjy telah membuat beberapa spekulasi dan andaian Benjy sendiri mengapa, jantan-jantan kacak ini selalu diambil berlakun dalam filem-filem lucah.


Sumber Gambar : Google.com.my

Spekulasi pertama mungkin, memilih lelaki kacak dalam sesebuah filim cerita lucah kerana, ia boleh menarik minat wanita-wanita yang dahagakan seks fill tangkap stim punya. Mana tidaknya jantan-jantan kacak ini selalunya tegap-tegap belaka, body 6 pack dan mempunyai daya stamina yang boleh tahan juga. Fizikal pada alat sulit mereka no komen, tetapi kalau korang nak komen, komenlah. Sekali lagi Benjy ulang, ini hanyalah spekulasi sahaja, Benjy tak pernah tengok pun filem cerita-cerita tu semua, cuma Benjy tak berani nak sumpah je.

Spekulasi kedua mungkin, dengan mengambil lelaki kacak berlakun dalam filem cerita lucah ia akan menambahkan value ke atas filem tersebut. Biasalah mereka pun ada marketing strategi mereka sendiri. Bagi mereka samaada jejaka kacak tu popular atau tidak, itu perkara kedua janji, ia seorang handsome guy. Pemilihan pelakun yang kurang kacak hanya menyebabkan filem mereka tidak laris di pasaran. Mengikut satu sumber yang Benjy baca, filem-filem lucah ini sebenarnya tidak laris di Malaysia, kerana dikatakan rakyat Malaysia yang berbilang kaum masih berpegang teguh dengan tatasusila ketimuran mereka. Itulah sebabnya Benjy banga menjadi salah seorang rakyat Malaysia.

Spekulasi terakhir mungkin, lelaki kacak ni memang suka membuat aksi cerita lucah di depan kamera ? .... emm mungkin ? ...mungkin tidak ? .... Namun apa yang pasti si Titan bukan begitu. Untuk pengetahuan semua si Titan adalah salah seorang jejaka yang kacak, berbudi bahasa lagi beriman orangnya. Susah nak jumpa orang macam dia, walaupun tak pernah jumpa mamat ni, Benjy dapat fill dia seorang blogger yang baik. Benjy kata si Titan ni baik kerana dia selalu je membuat peraduan blog untuk memberi peluang kepada blogger-blogger yang berstatus Ayah kacak macam Benjy, untuk belajar sesuatu agar menjadi blogger yang hebat sepertinya.

Entry ini adalah untuk menyahut cabaran SEO blog contest keyword 'Lelaki Kacak' yang dianjurkan oleh saudara Titan. Entry ini juga adalah test power SEO ke-3 Benjy kerana Titan ada berpesan 'Jangan tunggu sampai pandai' kalau nak belajar SEO dan Benjy juga percaya kata-kata tersebut. Benjy juga menjemput anda semua menyertai cabaran ini kerana hadiahnya adalah lumayan. 

Cabaran SEO Lelaki Kacak ini dianjurkan oleh Earncent.com dan ditaja oleh SEO AppsMuaz Lelaki KacakOhcikgu.comBloggerWanita.comCyza Sector,LelakiAcai.com Sabreehussin dot comAbrablog.com dan AhmadFaizal.com kata Benjy - Melihat sebuah kehidupan dari sudut yang berbeza.

Test Power Cabaran SEO - 'Lelaki Kacak'


TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: LELAKI KACAK DALAM CERITA LUCAH
Ditulis oleh Benjy Bloggerman
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2012/03/lelaki-kacak-dalam-cerita-lucah.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada Ping Busuk

Perjalanan Ku

Starting Point

Blog Benjy Blogger bermula secara rasminya pada 5 Feb 2012. Blog ini adalah kesinambungan daripada blog pertama Benjy di http://www.benjystanis.co.cc yang kini hanya tinggal kenangan, walaubagaimana pun anda masih boleh melayari blog tersebut. Blog Benjy Blogger bermula daripada 25,437,629 di Alexa Ranking dan Google PR 0. Terima kasih.
Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life. Thank you for coming to my blog.