JAWATAN KOSONG 2012 TERKINI - PADINI HOLDINGS BERHAD

Posted by Jongotai Isnin, 26 Mac 2012 1 comments
Jawatan kosong 2012 terkini 25 Mac 2012 kembali lagi di entry Benjy dan kini pasaran kerja di buka untuk syarikat Padini Holdings Berhad. Salam sahabat kepada blogger, rakan-rakan dan pencari kerja sekalian. Jika anda berminat bekerja dalam syarikat yang mempunyai jenama pakaian terkenal Padini, inilah peluang anda. Semoga maklumat ini dapat membantu anda mendapatkan pekerjaan yang anda minati. Terima kasih.

[Semak Penyata KWSP Anda Secara Online Di SINI]

Sumber Logo : Google Search

Jawatan Kosong 2012 Terkini Di Padini Holdings Berhad

1. Jawatan : Sales Assistant. Lokasi : Johor, Kuala Lumpur, Melaka, Penang, Perak, Sabah, Selangor dan Sarawak. Kelayakan : SPM. Boleh bertugas mengikut shift, bekerja di hujung minggu dan cuti umum. 

2. Jawatan : Assistant Executive Field Audit. Lokasi : Glenmarie Shah Alam, Selangor. Kelayakan : Diploma dengan 1 tahun pengalaman kerja atau SPM dengan 2-3 tahun pengalaman kerja. Lepasan Institut Pengajian Tinggi di galakkan memohon. Teliti, mahir menganalisa dan mahir menggunakan komputer. Bertanggungjawab, boleh bekerja dalam kumpulan serta boleh membuat kerja dengan pengawasan yang minima. Mempunyai pengangkutan sendiri serta boleh bekerja di luar kawasan Kuala Lumpur. Jawatan hanya untuk wanita sahaja. 

3. Jawatan : IT Assistant. Lokasi : Glenmarie Shah Alam, Selangor. Kelayakan : Diploma/Ijazah dalam bidang komputer/IT atau berkaitan. Mahir dengan installing, setup, hardware skill, trouble shooting dan wajib pengetahuan komputer networking. Mempunyai kenderaan sendiri dan boleh bekerja diluar kawasan Kuala Lumpur. Boleh berkomunikasi dalam bahasa Mandrin adalah satu kelebihan. Lepasan Institut Pengajian Tinggi yang mempunyai minat mendalam dalam bidang ini digalakkan memohon.   

4. Jawatan : HR Assistant. Lokasi : Glenmaris Shah Alam, Selangor. Kelayakan : Diploma/Ijazah dalam bidang Sumber Manusia. Sekurang-kurangnya 1 tahun pengalaman dalam payroll atau berkaitan. Boleh bekerja dengan baik tanpa pengawasan dan boleh mengikut arahan yang diberikan. Mahir dalam matematik yang memerlukan pemikirang yang logik. Kreatif, analisa yang baik serta kemahiran penulisan yang baik. Boleh berkomunikasi dan penampilan yang menarik. Boleh bekerja dalam kumpulan dan boleh bekerja dengan apa jua lapisan peringkat dalam syarikat. Mahir menggunakan komputer. 

5. Jawatan : Project Executive (Interior Design). Lokasi : Glenmarie Shah Alam, Selangor. Kelayakan : Minimum Diploma dalam Interior Design. Mempunyai sekurang-kurangnya 1 tahun pengalaman. Lepasan Institut Pengajan Tinggi digalakkan memohon. Mahir AutoCAD dan MS Offices. Boleh berkomunikasi dengan baik dan mengetahui berbagai bahasa adalah satu kelebihan. Positif, bertanggungjawan, Kreatif, kerja berkumpulan, bermotivasi dan boleh bekerja dengan pengawasan yang minima. Mempunyai kenderaan sendiri dan boleh bekerja di luar kawasan Kuala Lumpur. 

Berikut adalah kelebihan yang akan anda dapat bila bekerja di Padini Holdings Berhad. Gaji yang menarik, Bonus Prestasi, Cuti Tahun, Perlindungan Insurans dan Perubatan, KWSP & SOCSO, Peluang Peningkatan Kerjaya dan Kad Diskaun Untuk Membeli Barangan Padini.

Semoga peluang Jawatan Kosong 2012 terkini untuk syarikat Padini Holdings Berhad ini, dapat membantu anda yang masih tercari-cari pekerjaan yang sesuai. "Jangan memilih pekerjaan" kata Benjy - Melihat sebuah kehidupan dari sudut yang sungguh berbeza.

TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: JAWATAN KOSONG 2012 TERKINI - PADINI HOLDINGS BERHAD
Ditulis oleh Jongotai
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin menyalin, samaada sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2012/03/jawatan-kosong-2012-terkini-padini.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada babab.net

Perjalanan Ku

Starting Point

Blog Benjy Blogger bermula secara rasminya pada 5 Feb 2012. Blog ini adalah kesinambungan daripada blog pertama Benjy di http://www.benjystanis.co.cc yang kini hanya tinggal kenangan, walaubagaimana pun anda masih boleh melayari blog tersebut. Blog Benjy Blogger bermula daripada 25,437,629 di Alexa Ranking dan Google PR 0. Terima kasih.
Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services
Active Search Results

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life.

I'm not responsible for any harm due to using any information in this blog. All information in this blog remain as information and please get advisable from professional person before acts on it.
Thank you for coming to my blog.