CERITA LUCAH MELAYU DAN CERITA SEKS MELAYU

Posted by Benjy Bloggerman Selasa, 6 Mac 2012 0 comments
Kopi Power

Photobucket

Sedap, ahhh !! ... sedapnya, memang tidak boleh tahan bila Cerita lucah melayu dan cerita seks melayu di terjemahkan kepada video dan ia betul-betul buat ramai lelaki tidak kurang juga wanita merasa 'panas' dan mulalah menjeling sesama sendiri, entah apa yang difikirkan. Bila lelaki dan wanita berpandangan sama sendiri, mulalah tangan merayap sedikit demi sedikit. Bila adengan cerita itu sampai ke kemuncaknya, apa lagi bukan dah tangan yang merayap tetapi badan yang merayap. Tanpa disedari 'latihan senaman' pun bermula untuk menguatkan otot-otot .. dot .. dot .. dot .. dan ia berjaya membakar lemak di beberapa bahagian badan. Apa yang menyeronokkan ialah di akhir 'latihan senaman' tersebut satu kepuasan dan kecerian yang tergambar di wajah lelaki dan wanita itu.

[Kisah Seorang Isteri Yang Samseng di SINI]
[Kisah Seorang Isteri Yang Bergetah di SINI]
[Kisah Seorang Isteri Mangsa Seks di SINI]
[Senarai Lelaki Kacak Malaysia Terlibat Filim Cerita Lucah di SINI]
[Cerita Gadis Melayu Menawan dan Bergetah di SINI]
[Cerita Janda Bergetah di SINI

Sumber Logo : Google Search

Namun tanpa disedari cerita lucah melayu dan cerita seks melayu inilah yang banyak merosakkan masyarakat bukan sahaja di Malaysia malah seluruh dunia. Nampaknya cerita-cerita ini yang telah banyak di CD kan dan dijual dimerata-rata tempat menggalakkan gejala sosial di kalangan muda-mudi malah golongan tua juga tidak terkecuali. Mengikut satu sumber yang Benjy baca di akbar (sudah lupa akhbar apa) 90% pelajar wanita menangah di Selangor dan Kuala Lumpur telah melakukan hubungan seks dengan teman lelaki mereka atas sebab suka sama suka. Tekejut juga Benjy selepas membaca artikel tersebut. Mungkinkan gejala seks bebas ini telah menular dikalangan masyarakat Malaysia ? Jika ini berterusan mungkin pendidikan seks adalah menjadi wajib di sekolah-sekolah menangah sekarang ini.

Tetapi hari ini Benjy betul-betul panas ni, emosional dah sampai ke tahap gaban dan tak boleh dibendung ni. Pada mulanya nak buat entry lain tetapi panas dengan cerita-cerita tidak bermoral ni, Benjy pun membuat entry ini. Hendak dijadikan story cerita lucah melayu dan cerita seks melayu ini telah menyerang blog Benjy dengan sengaja rasanya. Benjy nak bagi tahu pada orang tu bahawa Benjy bukan gila seks dan masih normal pada ketika ini masa akan datang Benjy tak pasti lagi harap-harap kekal begini sehingga akhir hayat.

Sebenarnya Benjy betul-betul panas bila ada komen dilemparkan ke blog Benjy menggunakan kata-kata berunsur cerita lucah melayu dan cerita seks melayu yang tidak bermoral. Benjy betul-betul panas ni, cuba lihat screen shot di bawah.


Komen ini dilemparkan ke atas entry Benjy bertajuk 'Selepas Di Madu Isteri Pertama Bergetah Kembali'. Apa yang orang tu tidak puas hati dengan entry ini Benjy pun tak tahu. Kalau ia pun dah gian sangat dengan cerita lucah dan seks ni pergilah search cerita yang lain, jangan bagi komen yang jahat macam tu. Benjy tak tahu bilalah orang-orang sebegini kembali ke jalan yang betul. Hari ini sedih dan kecewa. "Komen berbau cerita lucah melayu dan cerita seks melayu membuatkan hati terbakar" kata Benjy - Melihat sebuah kehidupan dari sudut yang sungguh berbeza.

TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: CERITA LUCAH MELAYU DAN CERITA SEKS MELAYU
Ditulis oleh Benjy Bloggerman
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2012/03/cerita-lucah-melayu-dan-cerita-seks.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada Ping Busuk

Perjalanan Ku

Starting Point

Blog Benjy Blogger bermula secara rasminya pada 5 Feb 2012. Blog ini adalah kesinambungan daripada blog pertama Benjy di http://www.benjystanis.co.cc yang kini hanya tinggal kenangan, walaubagaimana pun anda masih boleh melayari blog tersebut. Blog Benjy Blogger bermula daripada 25,437,629 di Alexa Ranking dan Google PR 0. Terima kasih.
Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life. Thank you for coming to my blog.