• Nikmatilah panoramah indah di Kolam Air Panas Poring Ranau hanya 2 KM daripada Rumah Penginapan Nampasan.
***

UNCLE BENGIS JUGA SEORANG BLOGGER

Posted by Benjy Bloggerman Khamis, 16 Februari 2012 0 comments
Gambar Terjumpa di Google Search

Salam sahabat kepada blogger, rakan-rakan dan pembaca semua. "Ha..ha..ha..ha.." hari ini Benjy tergelak sendirian bila membaca sebuah blog yang betul-betul unik malah terbaikkkk ...OOOooo ! Blog unik ini sebenarnya telah muncul di alam maya sejak tahun 2009 lagi tetapi Benjy tidak sedarinya. Blog ini Benjy terjumpa selepas melayari blog FuKkEn iaitu seorang blogger yang memenangi anugerah Media Sosial Week 2012 kategori Most Funniest Blog. Kalau nak baca komek diluar kotak pemikiran kita bolehlah layari blog FuKkEn yang pastinya korang tergelak setengah pingang ... ke..ke..ke..ke.. OK kita bebalik kepada blogger yang unik tadi tu. Beliau mengelarkan dirinya Uncle Bengis ... Perghh ! ... kalau tengok muka dia mesti menyampah pun ada, geram pun ada, suka pun ada, cam lawak pun ada dan "macam-macam adahh!.." betul Benjy tak tipu korang punya.

Malas Benjy nak membebel panjang-panjang bukan ada faedahnya pun. Sebelum korang baca blog Uncle Bengis ni korang layan dulu video Uncle Bengis ini yang telah mendapat view sebanyak 18 juta 670 ribu 659. Lepas layan video Uncle Bengis ni mesti korang terpikat dengan kebengisannya ... ha..ha..ha..ha..ha


"Blog Uncle Bengis ni 'bercandu' tau...! " kata Benjy - Melihat sebuah kehidupan dari sudut yang sungguh berbeza.
TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: UNCLE BENGIS JUGA SEORANG BLOGGER
Ditulis oleh Benjy Bloggerman
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://www.benjyblogger.com/2012/02/uncle-bengis-juga-seorang-blogger.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entry Menarik Daripada Ping Busuk

Starting Point

Blog Benjy Blogger bermula secara rasminya pada 5 Feb 2012. Blog ini adalah kesinambungan daripada blog pertama Benjy di http://www.benjystanis.co.cc yang kini hanya tinggal kenangan, walaubagaimana pun anda masih boleh melayari blog tersebut. Blog Benjy Blogger bermula daripada 25,437,629 di Alexa Ranking dan Google PR 0. Terima kasih.
Trik SEO Terbaru support Online Fashion Store - Original design by Bamz | Copyright of Benjy Blogger.

Promosi Hosting

Cheap Dedicated Servers

Cheap Reseller Hosting Reviews
Complete directory of low cost web hosting plans offered by the best web hosts.

Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

Disclosure of My Blog

My name Benjy and this is my personal blog. Apart to generate profit from Ad, it is a medium for me to share opinion with different views of human life. Thank you for coming to my blog.